Curățarea rețelelor de canalizare

Curățarea mecanică

În procesul de curățare mecanică (uscă) se utilizează o gamă largă de capete de curățare, care pot fi înlocuite în funcție de nevoile specifice.

Curățarea uscată permite îndepărtarea blocajelor, a depunerilor mari de grăsime (acumulări de grăsimi/ulei/unguent) și poate restabili diametrul inițial al conductelor dumneavoastră.

În comparație cu curățarea hidrodinamică, curățarea mecanică a canalizării este considerată cea mai eficientă și are o durată de viață mai lungă.

Curățarea hidrodinamică a conductelor

Acesta este un mod de curățare în care suprafețele interioare ale conductelor sunt curățate cu apă sub presiune.

Curățarea hidrodinamică este recomandată ca o întreținere preventivă planificată, o dată la doi ani. Această metodă permite prelungirea duratei de viață a țevilor, restaurarea fluxului, eliminarea blocajelor și restaurarea funcționării corecte a canalizării sau drenajului într-o locuință sau într-o întreprindere.

În principal, instalația hidrodinamică este utilizată pentru a spăla sistemul de canalizare. Cu toate acestea, este folosită și pentru curățarea conductelor de apă, a sistemelor de încălzire, a sistemelor de drenaj, a puțurilor și fântânilor de noroi și murdărie.
Tubul este curățat și spălat complet, iar capacitatea sa de trecere este mărită, uneori de câteva ori.

Efectul curățării complexe a sistemelor conductelor se menține timp de peste zece ani.

MD-2023, str. Otovasca 1, mun. Chișinău, Republica Moldova